Näyttelyt

Loton pelaaminen netissä on yleistynyt viimeisimpinä vuosina. Pelaaminen netissä onnistuu eri lottoarvontojen muodossa. Arpoja eri lotto arvontaan on mahdollista ostaa eri välittäjien kautta. Loton eri muodoissa pelin idea säilyy yleensä hyvin samanlaisena. Suurin eroavaisuus näiden välillä on yleensä voittosumma. Lottoarvonnoissa voittoina ei monestikaan puhuta tuhansien tai kymmenientuhansien eurojen potista, vaan pääpotti useissa tilanteissa ylittää jopa sadanmiljoonan euron rajan.

Eurojackpot on yksi Euroopan suosituimmista arvonnoista, joissa voittosumma voi kohota parhaillaan, jopa 90 000 000 euroon. Päävoitto lähtee kertymään aina 10 000 000 eurosta ylöspäin. Tähän arvontaan voi osallistua useimmissa Euroopan maissa. Maihin kuuluu muun muassa Kroatia, 666casino.com/fi, Tanska, Unkari, Ruotsi ja Espanja. Arvonta suoritetaan joka perjantai kello 21:00 Helsingissä.

EuroJackpotin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Pelaajan tulee valita viisi tavallista numeroa, jotka ovat lukujen 1 ja 50 väliltä sekä kaksi euro-numeroa, joita kutsutaan myös lisänumeroiksi. Lisänumeroiden tulee olla lukujen 1-8 väliltä.

EuroMillions on saanut alkunsa vuonna 2004 perjantai 13 päivänä Pariisissa. Kyseessä on suurin Euroopassa pelattava lotto, jota on mahdollista pelata yhdeksässä eri maassa. Kyseisessä lotto muodossa on monesti kierroksia, jossa voittajalle luvataan vähintään 100 000 000 euroa. EuroMillions arvonnat suoritetaan kahtena päivänä viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Kilpailun piiriin kuuluvat maat ovat Andorra, Belgia, Itävalta, Ranska, Irlanti, Luxembourg, Liechtenstein, Monaco, Portugali, Espanja, Iso-Britannia sekä Sveitsi.

1.11.-11.11.2018
http://arslibera.com/galleria